lauantai 27. kesäkuuta 2015

Vesimeloni-riisihiutale-tuplasuklaa -brunssipuuro & Fazer Pure Dark

Vesimeloni-riisihiutale-tuplasuklaa -puuro maantelimaitoon
& Fazer Pure Dark (Roasted Corn)

Perjantai-ilta venähti normaalia pidemmäksi, joten aloitin aamuni brunssipuuron merkeissä ja viimeistelin suklaisen hedelmäherkun  palalla edellisillasta jäänyttä, ystävältä saatua Fazerin Pure Dark -suklaata.

30 g riisihiutaleita (105 kcal)
1 dl mantelimaitoa (13 kcal)
2 dl vettä
Merisuolaa
58 g banaania (50 kcal)
2 g kaakaojauhetta (7 kcal)
400 g vesimelonia (148 kcal)
10 g Fazerin Pure Dark suklaata (Roasted Corn) (54 kcal)

Ravintosisältö: 377 kcal / annos

Kiehauta mantelimaito ja vesi, lisää merisuola, riisihiutaleet, banaani ja kaakaojauhe. Keitä hiljalleen kunnes koostumukseltaan puuromaista. Lisää joukkoon noin puolet pieneksi pilkotusta vesimelonista. Keitä vielä hetki. Kaada puuro syvälle lautaselle ja lisää loput vesimelonin palaset puuron päälle. Viimeistele annos palalla Fazer Pure Dark, Roasted Corn -suklaata. Malta odottaa hetki, jotta suklaa ehtii pehmetä/sulaa suloiseksi suklaasilmäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti